Kemna Casting

Kemna Casting werd eind jaren '60 opgericht door Hans Kemna, die het bedrijf op 1 januari 2000 overdroeg aan Job Gosschalk. Kemna Casting is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming met vijftien medewerkers.

Paul Sixta

Paul Sixta is een fotograaf/ filmmaker waar Tim onder andere de film Body Image mee gemaakt heeft. Voor een indruk van zijn werk, neem een kijkje op zijn nieuwe website.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Spektor Storytelling

Spektor Storytelling is in 2011 opgericht door Acteur Tim Murck en filmmaker Joris Hoebe. Zij vernoemden het bedrijf naar een karakter uit het transmediale project Toon Tellegenís Misschien Wisten Zij Alles.

De Spektor woont op de maan, waar hij het allergrootste feest ooit voorbereid. Spektor is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verhalen en het verspreiden van de verhalen via transmedia. Hierbij dringt het verhaal tot het publiek door via alle mogelijke media platformen. De belangrijkste mediaplatformen die we hiervoor gebruiken zijn: film, televisie, internet, social media, live-evenementen, wetenschap, educatie, mobiel, apps, boeken en games.